" in het Gras "

Kom genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers op ons mooie plekje midden in de natuur. Direct gelegen naast het unieke natuurgebied De Bruuk. Het gebied behoort tot de top 3 van de botanisch rijkste natuurterreinen van Noordwest-Europa. Op één enkele vierkante meter komen tientallen plantensoorten voor, te vergelijken met een tropisch regenwoud.

Daarnaast geeft het u een mogelijkheid om vrijblijvend  rond te kijken in mijn Atelier. Misschien wilt u zelf aan de slag met een mozaïekwerk, of wilt u informatie over het ontstaan van mozaïekwerken, welke materialen, ondergronden mogelijk zijn etc.

Ook is het mogelijk  even in onze Mozaïekshop rond te kijken, naar leuke kleine kadootjes, of grote werken..Wilt u een speciaal werk door mij voor u laten maken, kan dat natuurlijk ook: als u wensen hebt, kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken, de duurzaamheid, materiaalkeuze, kleurkeuzes etc.

 

    
 

Voor vrijblijvend meer informatie neem contact op via mail mozaiekatelier@hotmail.com of telefoon 024 397 3446 of 06-25548949