Workshop Mozaïeken

Familiedag, vrijgezellenavond, verjaardag, kinderfeestje, groepsuitje, teamoverleg, met de afdeling een kunstwerk maken?
Zoek je een plezierige activiteit die gegarandeerd succesvol is? Een activiteit waaraan werkelijk iedereen mee kan doen?
Kies dan voor een mozaïek-workshop bij mij, op een prachtige lokatie in Groesbeek, of laat mij naar je toe komen: zoals bij de voetbalclub Orion. Daar hebben we op op de familiedag als aktiviteit samen het Logo van de club gemozaïekt!

 

 


Het programma voor een workshop kan geheel in overleg met je worden samengesteld en is inclusief een eigen kunstwerk, materialen, koffie en iets lekkers. Kies je voor een " dagprogramma ": het is mogelijk om voor  een heerlijke " Boeren Thee"  te reservuren  bij onze buren, De Mere Hoeve! Een verwennerij van boerensoep, runderragout, hapjes, broodjes, taartje, toetjes....

Vanaf 2003 verzorg ik al  workshops aan bedrijven en particulieren en maak kunstwerken die verkocht worden in mijn atelier.

De kosten voor een doorsnee workshop voor volwassenen zijn € 17.50 pp.: dit is incl. koffie/thee met iets lekkers, alle benodigdheden voor je kunstwerk: naar eigen keus uit alle beschikbare materialen. Niet inbegrepen is de basis van je kunstwerk!

Voor kinderworkshops: prijs in overleg.


Voor meer informatie: neem geheel vrijblijvend contact op:
Email: mozaiekatelier@hotmail.com  Telefoon: 024 397 3446 of 06-25548949.